Welkom!

Ik ben Shirley Martina en ik blog over mijn ervaringen. Ik hoop jou daarmee te stimuleren om jouw eigen koers te durven volgen. Ik wil je inspireren door middel van tips, tools en eigen ervaringen zodat je jezelf gaat herkennen in je dromen, doelen en passies.

Ik moest leren luisteren naar mezelf

Het heeft bij mijzelf lang geduurd om te ontdekken wat ik belangrijk vond en om van daaruit te durven handelen. Ik heb na mijn opleiding Bedrijfskunde besloten te gaan richten op mijn creativiteit. Ik had daarnaast de passie om te bouwen aan mijn eigen bedrijf. Ik moest echter uit mijn comfortzone stappen, uit mijn schulpje kruipen en het besluit nemen om te luisteren naar mezelf.

 

Mijn passie

Ik heb geïnvesteerd  in een online cursus om de methoden en technieken te ontdekken van het opzetten van een eigen online bedrijf en te leven vanuit mijn passie. Mijn passie is het stimuleren, motiveren en faciliteren van anderen om hun eigen richting te vinden en te volgen.

Start typing and press Enter to search